Partners
Advertisees
Διαφήμιση
Τα Banners
Web Site
Hosting
Publishing
German version Bulgarian version Hellenic version - Greek version International version USA version     ATI-Adnvertising е водеща компания за цифрови реклами, която предлага решения, основани на ефективност, за рекламодатели и медийни партньори по целия свят.

За разлика от традиционната реклама, интернет рекламата става все по-достъпна за всеки бизнес и ви дава възможност бързо, лесно, ефективно и достъпно да достигнете до вашата целева публика. Ето защо тя придобива повече място сред тези фирми с онлайн присъствие.

Ние предлагаме всеки чудесен метод за интернет реклама, като например:


Реклама в търсачките

Една от най-често използваните методи за интернет рекламиране е Search Engine Marketing (SEM) и, разбира се, Google ги покрива.
Всъщност огромният технологичен гигант има метод, така че да спонсорирате рекламата: Google AdWords.
Основната полза от този вид реклама е, че те дават възможност за подобряване на позиционирането на Вашия уеб сайт чрез платена реклама. По този начин, например чрез техники за SEM, можете да рекламирате своите продукти, услуги или съдържание чрез рекламната услуга на Google или други. Потребителите ще ви намерят по-лесно, тъй като рекламите Ви ще бъдат показани в съответните резултати от търсенето.
Този тип реклама обикновено работи чрез заплащане на кликване (НПК); Което означава, че плащате само за всяко кликване, направено във вашата реклама, и въпреки че има други начини, това продължава да бъде най-използваното. Това е много персонализирано и Вие избирате максималния брой кликвания, които искате да платите за определена дума.
От гледна точка на формата се поддържат само до четири реда текст и се разпределят по следния начин: 25 знака в заглавието, 70 в текста и 35 за URL адреса.


Реклама в социалните мрежи

Би било глупаво да пренебрегвате силата, която социалните мрежи имат, за да ви помогнат да постигнете успешен бизнес. И не само е ефективен в дигиталната маркетингова стратегия, но рекламата в социалните мрежи все повече набира повече последователи благодарение на своята ефективност.
Всъщност повечето социални мрежи предлагат възможността да създават реклами точно на своите платформи, независимо дали популяризират послания и съдържание или създават конкретни реклами. Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram и YouTube са само някои от тях.
Освен това те ви позволяват да сегментирате целевата си публика и с това ще можете да изберете коя група хора искате да достигнете. Не само с това, но и с промоционални съобщения, ще можете да достигнете до повече хора, да сте по-високи и да имате повече възможности за получаване на успешни резултати.
Ако искате да увеличите максимално присъствието си в социалните мрежи, познаването и насочването на трафика към социалните ви профили и уебсайта е добра опция за вас.


Банери

Банерите вероятно са най-известната форма на онлайн рекламиране и голяма част от това се дължи на факта, че те са първите реклами, които се появяват в интернет.
Те се състоят в стратегическо поставяне на реклами с различни формати, размери и дизайн в рамките на уеб страница. Потребителите, които кликват върху рекламата, ще бъдат отведени до избрания от вас сайт. Проблемът обаче е, че в днешно време ние сме толкова наситени с реклами, които едва привличаме внимание към тях, затова ако искате да рекламирате онлайн, трябва първо да разгледате другите опции като Google AdWords или рекламирането в социалните мрежи.


Изскачащи прозорци

Всички шеги настрана: няма съмнение, че сте затворили десетки изскачащи реклами, докато сте използвали интернет (вероятно много повече от това) и това се случва като норма с онлайн рекламата и също е много досадно.
Това са прозорци, които се появяват и ви отвеждат към уебсайт, различен от това, на което просто гледахте и въпреки че преди години този метод беше доста ефективен, днес той става все по-голям и по-голям не-не в Интернет.
Сега това не е свързано с все по-популярния онлайн маркетингов ресурс: вмъкване на изскачащ прозорец на вашия собствен уебсайт, който кани потребителите да се регистрират, абонират или просто да въведат своя имейл, за да получат информация, която е напълно безплатна.


Реклама в блогове

С това не се отнасяме за реклами, които се появяват на който и да е блог - тъй като това е свързано с банери или реклами от Google - а по-скоро е вид непряка реклама, която обикновено се извършва чрез разказване на истории и марково съдържание, Или отражение.
Това е сравнително нов метод и затова много фирми все още не са запознати с предимствата.
Състои се от вид съвместни реклами и за да се възползвате от неговия потенциал, трябва да потърсите лидерите във вашия сектор да ги платят в замяна на писането на статия, в която говорят високо за вашите продукти или услуги - и когато кажем "Плащате" ние не говорим само за пари, но можете също така да им предложите своите продукти и услуги или други неща, от които и двамата можете да се възползвате.
Ако вече знаете кои блогове са последвани от целевата Ви публика, това е много добра възможност да се откриете и да получите известен трафик.


Реклама на мобилни телефони

Това безспорно е една от рекламните стратегии в Интернет, които са се увеличили с популярност през последните години, тъй като на практика целият свят има смартфон или друг тип мобилно устройство, с което редовно се свързват.
Това кара все повече и повече компании да изберат да адаптират своите реклами към най-бързо развиващата се среда. И противно на това, което се случи отдавна, когато по-голямата част от мобилните реклами бяха само прости адаптации на компютърни реклами, сега рекламите са по-скоро предназначени за гледане от смартфон, без да са неприятни; Независимо дали са текстове, видеоклипове или изображения.
Те могат да бъдат в социални мрежи, както и в Google AdWords, банери или други форми на реклама. По този начин трябва да имате предвид, че потребителите не използват смартфони и компютри по един и същ начин, така че да изберат отзивчив дизайн, да адаптират дизайна и да се уверят, че страницата ви е адаптирана да се вижда на мобилен телефон. И преди всичко, уверете се, че времето за зареждане не е прекалено дълго, повикванията за действие се открояват и бутоните са видими.


Електронна поща маркетинг

В продължение на много години тази форма на реклама е доминирала в интернет и не е досадна, натрапчива и неефективна: масови имейл реклами.
Всъщност получаваме толкова много електронни съобщения на ден, че сме станали вид имунизирани към рекламата и не се нуждаят от повече от две секунди, за да я изпратят директно в папката "Спам".
Маркетингът по електронната поща няма нищо общо с това, а по-скоро отива много по-далеч и може да се разглежда като основен елемент от вашата дигитална маркетингова стратегия.
Е-мейл маркетингът ще покрие цяла статия (вероятно повече), но за това говориха за реклама и се отнасят до камуфлаживни промоции и реклами в рамките на всеки ден, приятелски и ценни съобщения, които потребителят няма да иска да изтрие.
Това е поносима и приятелска форма на реклама и определено трябва да я използвате, но я смятате за част от вашата дигитална маркетингова стратегия не като форма на реклама.


Видеореклама

Консумираме все повече и повече видео съдържание, което прави видео рекламата цар на царете.
Вирусните видеоклипове се разрастват и дори има социални мрежи, предназначени единствено за видеоклипове като YouTube или Лоза. Всъщност тези платформи могат да се превърнат в отлично темпо за рекламиране на вашия продукт и услуги. Чрез използването на YouTube, Dailymotion, Vimeo и Vine видео реклами, те ще бъдат показвани на потребителя, преди да започне да се изпълнява видеоклипът; Те дори могат да бъдат поставени на сайта и резултатите от търсенето.
Освен това, тази форма на реклама включва и банери и реклами, които могат да бъдат добавени като видеоклип на уебсайт; Тя показва, че привлича двойно повече потребители отколкото обикновен текст или изображения.
Това е добра опция, която трябва да имате предвид, а освен това е икономичен вариант, който е лесен за конфигуриране.


Ремаркетинг

Ремаркетингът е една от най-добрите техники за интернет рекламиране както за малки, така и за големи рекламодатели.
Това не е само форма на реклама, а е много добра функция, която ви позволява да създавате персонализирани реклами, които ще се показват на потребители, които преди са посетили уебсайта Ви, но не са завършили никаква реализация.
Това решение се намира в Google AdWords, онлайн рекламният гигант, и се фокусира предимно върху възвръщаемостта на инвестициите. Следователно, това е опция, която трябва да обмислите, ако много потребители напускат сайта Ви, без да купуват нищо.
Бъдете внимателни, защото лошото използване на ремаркетинг може да изглежда агресивно, но при добра конфигурация няма да бъде отрицателно изобщо: може да бъде много полезно и изгодно за вашия бизнес.
Въпреки че това са основните форми на интернет рекламата, все още има и други, които дори можете да ги смесите и да изберете онлайн рекламна стратегия, която включва различни видове реклами.